Toppsidor för att få din nästa snörapport

Toppsidor för att få din nästa snörapport

Rädd för att sakna nästa dag med färskt pulver?

Vi vet att hängivna skidåkare och snowboardåkare kontrollerar snörapporter regelbundet. Du kan leta efter den bästa helgen i snöveckor från nu eller kolla vad morgondagen har i väntan.

 

Denna lista kommer att tillhandahålla några av de bästa och mest pålitliga prognosplatserna:

Snow-prognos

Snow-Forecast är enkelt och enkelt, och är lätt en av de mest tillgängliga prognosplatserna i närheten. Med Snow-Forecast får du en rad gratisfunktioner. Om du är en svårhård kan du avgå med en mäktig $ 7 per år för full åtkomst till den fantastiska webbplatsen.

Prognoserna är detaljerade och informativa. Du kan låta den delas upp i topp-, mitten- och bashöjdsfästen om du vill. Varningar, webbkameror, levande väder, historia, kartor, snödjup, pist, information om orten och mer. Detta är en enda stop shop. Du kan till och med få e-postvarningar för en enda utväg utan kostnad.

www

 

OpenSnow

OpenSnow detaljerad och informativ utan att vara komplicerad . Webbplatsen är lätt på ögonen och väl utformad. Över 1,5 miljoner skidåkare och snowboardåkare går till OpenSnow för att få sin prognos. Webbplatsen är stolt över exakt prognos och dess gräsrotsfundament. 

Joel Gratz, grundaren och VD är baserad i Colorado; men platsrapporterna kommer från ett nätverk av lokala meteorologer spridda över Nordamerikas största skidorter. Det betyder att du får exakta rapporter var du än befinner dig. För 19 dollar per år får du 10-dagarsprognoser, inga annonser, tidsfördröjningssnökameror, pulvervarningar och mer. Kombinerat med fantastiska webbplatser som SnowPak kan du ha all information du behöver för din nästa skidresa.

www

 

Mountainwatch

Det här är platsen för information som är lättillgänglig. Förväntat snöfall från hela världen och i mer specifika regioner anges i en lättläst tabell. Den här webbplatsen kanske saknar en mer detaljerad information som den dedikerade skidåkaren vill ha, men den är perfekt för snabba översikter .

Informationen du får kommer från Australia Bureau of Meteorology , så det är ganska tillförlitligt. Vissa människor kanske inte gillar det faktum att informationen kommer från en icke-lokal källa.

Denna webbplats ger bra information om varje utväg. Bergguider, stigkartor, hissnummer, terrängparker och mer, du får också information om allt ortsrelaterat.

www

 

Snowforecast.com

En annan webbplats som drivs av en lokal snowboardåkare Chris Manly. Endast utvalda resorts får prognoser förutspådda av Chris och hans dedikerade team . Med detta sagt erbjuder webbplatsen detaljerade och lättlästa prognoser, tillståndsuppdateringar och mer på alla berg runt Nordamerika.

En 6-dagarsprognos är standard på denna webbplats. Chris är stolt över detaljer och noggrannhet, och det förklarar bristen på detaljerade långsiktiga prognoser. Du får lite exakt långsiktigt förutsägelse i ett verbalt format tillsammans med de fullständiga skriftliga snöprognoserna varje vecka. Få prognoser för specifika berg och se en rad snöprognoskartor. En fantastisk webbplats om du letar efter mer information om snöförhållanden på och utanför pisten.

Om det inte imponerar dig har den här webbplatsen rankat # 3 mest besökta bland skid- och snowboardsidor på webben. Denna webbplats drivs av en passionerad lokal professional. Kom ihåg att snowforecast.com inte bör blandas med snow-forecast.com!

www

 

Gå fram och missa aldrig en dag med pulver igen!

kategorier: 

Källlänk

Lämna ett svar

Stäng meny